Hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud

Domeinnaam

De domeinnaam van uw website kan Pozitiv voor u registreren. Ook kunnen we u adviseren over een goede websitenaam. Wat werkt fijn voor de zoekmachines, wat is handig voor potentiële klanten. We denken graag met u mee.

Hosting

De hosting van uw website wordt ondergebracht bij een hostingbedrijf waar we al jaren prettig mee samenwerken. Hosting is eigenlijk het huren van “opslagruimte” bij een server van een bedrijf. Uw website is daar in goede handen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren? Wij zorgen samen met het hostingbedrijf voor een snelle en adequate oplossing. Uw website is veilig, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw bezoekers. Wij kunnen ook een veiligheidscertificaat voor u regelen, een must voor uw website!

Updates van WordPress & plugins

POZITIV biedt hosting gecombineerd met onderhoud en updates. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over updates van plugins en WordPress, wij zorgen ervoor dat uw website optimaal blijft draaien. Eventuele problemen lossen we voor u op. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van uw website. En als u een vraag heeft staan we voor u klaar!

Support

We staan garant voor goede support! Heeft u problemen met uw website of e-mail? We staan u altijd persoonlijk te woord. Als we het probleem niet telefonisch kunnen oplossen kunnen we uw computer overnemen en het probleem op ‘afstand’ oplossen.

Veiligheid

De rol van de website in uw bedrijf zal steeds een grotere rol gaan spelen. Met POZITIV kunt u erop vertrouwen dat uw website in veilige handen is. Door strenge veiligheidseisen is uw website gegarandeerd veilig. Mocht er alsnog iets gebeuren? We zorgen ervoor dat uw website in een handomdraai weer in de lucht is.
  • Streng ingestelde firewalls om hackers buiten te houden
  • Strikt update-beleid van WordPress, Thema’s en Plug-ins
  • Monitoring van inlogpogingen en bestandswijzigingen
  • Bescherming tegen zwakke wachtwoorden
  • Dagelijkse back-ups

In goede handen

Wilt u meer weten waarom uw website bij POZITIV in goede handen is? Maak vrijblijvend een afspraak. Zo kunnen we u in een goed gesprek uitleggen waarom uw website in goede handen is!
Please install and activate the "Master Slider" plugin to show the slides.