Mailchimp nieuwsbrief actie

Pozitiv werkt de zomermaanden gewoon door en daar kunt u uw voordeel mee doen! We komen met een aantal mooie acties die je niet kan weerstaan! De eerst zomeractie is de Mailchimp nieuwsbrief actie. Lees hieronder alles over Mailchimp en waarom het ook voor uw bedrijf werkt!

Klantencontact met Mailchimp

U gaat op vakantie en uw bedrijf is een week gesloten. Hoe laat u dat zo snel mogelijk weten aan uw volledige of een deel van uw klantenbestand? En hoe laat u weten dat u weer terug bent? U heeft een aanbieding of interessant nieuws wat interessant kan zijn voor al uw klanten, hoe brengt u dat zo duidelijk mogelijk over? U organiseert een evenement en wil een uitnodiging versturen?

Dat kan allemaal met Mailchimp!

Wat is mailchimp?

Mailchimp is een handige tool die het mogelijk maakt al uw klanten in één keer te voorzien van het laatste nieuws van uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Pozitiv maakt het ontwerp voor uw nieuwsbrief volledig in uw huisstijl. Wij zorgen voor een eerste complete versie en nemen u al het werk uit handen. Wij importeren de bestaande adressen van uw klantenbestand in het systeem, zodat u er later geen omkijken meer naar heeft.

Hoe dat kan?

Het beheer van de abonnees wordt automatisch bijgehouden! Klanten kunnen zichzelf lid maken door op de button op uw website te klikken en hun gegevens in te voeren. Vanaf dat moment blijven ze nieuwsbrieven ontvangen.

Personaliseren

U kunt met Mailchimp uw nieuwsbrieven eenvoudig personaliseren. Dat kan zakelijk: Geachte mevrouw de Vries of tutoyerend: Beste Marleen. De klant voelt zich daardoor nog directer aangesproken.

Social Media

Het nieuws dat u brengt via uw nieuwsbrief wilt u natuurlijk graag een zo breed mogelijk publiek laten bereiken. Ook dat is met Mailchimp eenvoudig te realiseren. Het mailchimpaccount is te koppelen aan iedere vorm van social media die u gebruikt. Het kan zo ingesteld worden dat uw nieuwsbrief na versturen direct op Facebook, Google+, Twitter of LinkedIn geplaatst wordt. Natuurlijk kunnen lezers van de nieuwsbrief ook delen naar diverse social media. De nieuwsbrief is volledig responsive, dus te lezen op iedere tablet, computer of telefoon. Ook dat regelt Pozitiv voor u!

Statistieken

Als de eerste nieuwsbrief verzonden is bent u natuurlijk nieuwsgierig. Werkt het? Wordt de nieuwsbrief gelezen? Door wie dan? En welk onderdeel van de nieuwsbrief wordt het meest gelezen door uw klanten? Deze gegevens kunt u allemaal terugvinden in de gedetailleerde statistieken van Mailchimp. Maar dat is nog niet alles. Door Mailchimp te koppelen aan Google Analytics weet u meteen hoeveel mensen vanuit de nieuwsbrief doorklikken naar uw website en dat is belangrijke informatie!

Het systeem houdt ook voor u bij als mensen afmelden voor uw nieuwsbrief of als nieuwsbrieven om wat voor reden dan ook uw klant niet kunnen bereiken. Zo weet u precies hoe u de volgende keer uw nieuwsbrief kunt vullen, wat uw (toekomstige) klanten interessant vinden en wat uiteindelijk klanten oplevert.

Pozitiv helpt u uw eerste nieuwsbrief volledig te realiseren, van ontwerp tot versturen en kan u precies vertellen wat een goed moment is voor het verzenden van uw nieuwsbrief. Het is bijvoorbeeld in te stellen dat uw klanten bij aanvang van de werkdag die ú heeft gekozen de nieuwsbrief ontvangen, zonder extra inspanning van uw kant.

En… heeft u na het verzenden van de eerste nieuwsbrief de smaak te pakken? U kunt tot 2000 nieuwsbrieven per maand gratis verzenden!
Pozitiv kan alle nieuwsbrieven volledig voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen de gemaakte opzet voor de vervolg-nieuwsbrieven zelf te vullen en verzenden. Pozitiv kan u op afstand ondersteuning bieden als u onverhoopt vastloopt of trainingen op locatie verzorgen, om u wegwijs te maken binnen het systeem.

Speciaal voor de aankomende vakantieperiode heeft Pozitiv een Mailchimp nieuwsbrief actie die u niet wilt missen:

De eerste nieuwsbrief inclusief :

  • ontwerp,
  • opmaak,
  • toevoegen van uw mailinglist,
  • verzenden
  • èn een training op locatie

Mailchimp nieuwsbrief actie nu voor maar 500 euro ex btw!

[gdlr_button href=”/contact” target=”_self” size=”medium” background=”#ea5b0b” color=”#ffffff”]Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding![/gdlr_button]

Previous PostNext Post

Related Posts