Meertalige website

Meertalige website

Een meertalige website (ook wel multilinguale website genoemd) is een website die in meerdere talen beschikbaar is. Bijzonder effectief als je veel buitenlandse klanten hebt. Of dit klanten buiten Nederland zijn of Buitenlandse klanten binnen Nederland. Als uw product of dienst zich er voor leent
kan het bijzonder interessant zijn om uw website te laten vertalen.

Meertalig of ook gericht ook meerdere landen?

Hoewel het natuurlijk mogelijk is dat een meertalige website zich richt op één land, is het ook mogelijk om met één website meerdere landen aan te spreken.

Hoe wordt de gewenste taal gekozen?

Het is mogelijk om op basis van de taal die staat ingesteld voor de internetbrowser de website weer te geven. Je kan aannemen dat iemand die zijn browser in een bepaalde taal heeft staan, ook in staat is om in die taal tekst te kunnen lezen. Een alternatief om de taal te kunnen selecteren is het selecteren van de juiste vlag bij de gewenste taal.

Uw WordPress website vertalen?

Wilt u meer informatie over het vertalen van uw nieuwe of bestaande WordPress website? Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen u met alle plezier uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw website. Enkele voorbeelden van website die we eerder vertaald hebben zijn:

Vereijken Verhuizingen
Entendido Vertaalbureau
Mola bladerdeegproducten

11Meertalige website professioneel opgezet in Wordpress door POZITIV uit Sint-Oedenrode