Ontwerp folder en levering drukwerk voor residentie Stadszicht aan de Steenweg in Helmond

Oude glorie in ere hersteld en verpakt in een chique folder.

Midden in het levendige centrum van Helmond worden 4 unieke appartementen en Penthouse gerealiseerd.

Gelegen op de markante locatie hoek Steenweg / Christinalaan woont u in een van gezelligste en oudste straten van Helmond. Exclusiviteit en luxe uitstraling zijn hier de kenmerken. Fris, nieuw en toch met karakter van weleer.

In het Steenweg Kwartier worden stijl en allure gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

[nggallery id=9]

Ontwerp folder en levering drukwerk

POZITIV maakte het ontwerp voor de 3 luiks folder. De kleuren van de stenen van het te bouwen appartementencomplex zijn de basis voor het ontwerp. Het wonen in het centrum in een appartement met een zéér hoge afwerkingsgraad zijn de insteek voor de vormgeving. Aan de binnenzijde van de folder is er uitgebreide informatie over de diverse appartementen te vinden.

Het hoogwaardige drukwerk is ook door POZITIV uit Sint-Oedenrode verzorgd. Een mooie zware papiersoort met satijnglans geeft de folder de exclusieve kwaliteit die de appartementen ook uitstralen.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Kijk dan snel op de website van Residentie Stadszicht of scan de QR-code voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over wat POZITIV voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!

Related Posts