Handmade Hout

Als je op zoek bent naar een cadeautje, of iets leuks voor jezelf kan Handmade Hout je helpen voor iedere gelegenheid. Handmade Hout maakt vooral teksten en afbeeldingen op hout. Hierbij branden ze de door de klant aangeleverde teksten of afbeeldingen op een houten plank, hapjesplank, kaasplank, pizzaplank, ontbijtplankje of geboortebordje. Ook andere houten voorwerpen kunnen gebrand worden met uw persoonlijke quote, wens of gedachte erop.

Dat vraagt om een persoonlijke benadering! Het logo is een spraakballon met de bedrijfsnaam in een handgeschreven letter. De huisstijl is uitgevoerd met een houtpatroon i.c.m. met zwart. Eenvoudig en krachtig. Daar kun je iets mee! Vervolgens het visitekaartjes en flyer ontworpen.

De website met ingebouwde winkel is helemaal in lijn van de huisstijl. Behalve alle informatie over Handmade Hout vind je ook alles over workshops die je bovendien direct kunt reserveren en afrekenen. Zoek je liever een gepersonaliseerd cadeau dan kun je Handmade Hout een ontwerp op maat laten maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.handmadehout.nl

Wilt u graag weten hoe u website er uit kan komen te zien? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek,