info@pozitiv.nl
06 55135323

SOOH

SOOH website uit Berkel-Enschot

Tot SOOH!

De Responsive WordPress website van SOOH staat online! Met de positieve energie en uitgebreide kennis van Vincent van Rijsewijk en Fridy Latijnhouwers helpen zij ondernemers met het vernieuwen van hun bedrijf. Met tips, advies en praktische handreikingen leren de ondernemers het eigen bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

POZITIV voor positieve energie

Met die positieve energie zit het wel goed bij POZITIV! Dus zijn we aan de slag gegaan om een schitterende WordPress website op maat te maken voor dit mooie initiatief. In de kleuren van de huisstijl hebben we een fris, modern ontwerp neergezet wat aansluit bij de ideeën van SOOH.

Responsive WordPress website

Deze Responsive WordPress website ziet er ook geweldig uit op tablet of Smartphone. Met het handige CMS van WordPress is het bovendien erg eenvoudig om de website up to date te houden.

Testimonials

Aan tevreden klanten geen gebrek bij deze door de wol geverfde professionals. Op de homepage hebben we een blokje testimonials toegevoegd waarin je kunt lezen over de ervaringen van klanten en opdrachtgevers over de samenwerking met Vincent en Fridy.

Projecten

Op de website vind je enkele uitgelichte projecten. Met grote regelmaat zullen ze weer een nieuwe project presenteren als ze weer een mooie klus geklaard hebben bij een tevreden klant!

Blog

Een goede website blijft in beweging. Vincent en Fridy gaan hun inspirerende verhalen en pakkende nieuwtjes met u delen via hun blog.

Zoekmachine optimalisatie

Niet alleen een mooie website… maar de responsive website van SOOH uit Udenhout wordt ook bijzonder goed gevonden. Er is veel aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie. Via Google Analytics kunnen ze bijhouden hoe hun website scoort.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Responsive website van SOOH uit Udenhout via de volgende link: www.sooh.nu

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om te laten zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.