POZITIV webdesign + artwork gaat verhuizen!

POZITIV webdesign + artwork gaat verhuizen!

De sleutel is in handen, de stukken bij de notaris zijn getekend… POZITIV webdesign + artwork heeft een nieuwe kantoorruimte! De zoektocht naar een geschikte kantoorruimte was al even aan de orde… uiteindelijk bleek de oplossing dichterbij dan verwacht. Achter onze woning aan de Jonker Marcus van Gerwenlaan 30 waar het allemaal is begonnen in 2009 ligt de voormalige verloskundigepraktijk van zuster van de Broek, een begrip in Sint-Oedenrode.

Nieuw leven inblazen

Begin dit jaar deed de mogelijkheid zich voor om de praktijkruimte over te nemen en zojuist is het een feit geworden! De komende maanden wordt er hard gewerkt om de voormalige verloskundige praktijk nieuw leven in te blazen en te verbouwen naar de wensen en eisen van 2016. Daarna bent u van harte welkom in het nieuwe kantoor!

Uitbreiding

Méér ruimte biedt natuurlijk méér mogelijkheden en dat zullen (nieuwe) klanten de komende tijd ook gaan merken! We zijn druk bezig onze dienstverlening uit te breiden maar daarover later meer!

Contact

Wilt u de komende tijd gebruik maken van onze diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Related Posts