Persoonlijk en professioneel

Juni is een bijzondere maand voor Hart voor verhalen. Naast het betrekken van een nieuw pand ook nog eens een nieuwe website! En niet zomaar een website… De website is volledig responsive, heeft een blog, twitter op de site, koppelingen met Facebook, een ingebouwde nieuwsbrief en de mogelijkheid om iedere pagina te personaliseren. Achtergrond en afbeeldingen zijn simpel aan te passen voor een unieke beleving voor de lezer!

Responsive webdesign

De nieuwe website van Hart voor verhalen is responsive. Dit houdt in dat de lay out zich aanpast aan het apparaat waar je het op bekijkt. Met de smartphone die al helemaal ingeburgerd is, is de website goed te bekijken en vooral belangrijk… goed te lezen!

Blog

Als tekstschrijvers schrijven Fridy en Stefan de mooiste teksten en verhalen. Dit doen ze niet alleen voor tevreden opdrachtgevers maar delen ook met regelmaat verhalen op hun blog. Via social media als Facebook, Twitter en LinkedIn worden mensen er op geattendeerd dat er een nieuw artikel is toegevoegd.

Social media

Fridy Latijnhouwers weet met haar pakkende teksten ook op de diverse social media veel mensen te bereiken. Natuurlijk kun je op de website de laatste tweets lezen. Berichten via het blog van de website worden ook gedeeld op de tijdlijn van Facebook. Updates worden ook gedeeld via LinkedIn.

Nieuwsbrief

Op de nieuwe website is er ook de mogelijk je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je het laatste nieuws rond Hart voor verhalen in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en inspirerende verhalen.

Zelf zien!

Bekijk de nieuwe website van Hart voor verhalen zelf: www.hartvoorverhalen.nl

Meer informatie?

Heb je naar aanleiding van de website van hart voor verhalen het idee…dat wil ik ook! Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Related Posts