Responsive website Fred van de Laar Grond-, Weg- en Waterbouw BV uit Sint-Oedenrode

Responsive website Fred van de Laar

Na 8 jaar trouwe dienst was de website van de Fred van de Laar uit Sint-Oedenrode aan vervanging toe. De nieuwe website is vanzelfsprekend responsive, je kunt de website naast je gewone pc, ook prima op een tablet of smartphone bekijken.

Social Media

Op het gebied van social media is Fred van de Laar zeer actief op Facebook en zodoende kun je de laatste Facebook berichten op de pagina´s van de website bekijken.

Zoekmachine optimalisatie

De nieuwe website van Fred van de Laar is ook qua zoekmachine optimalisatie goed opgebouwd. De website presteert goed op de en diensten die worden aangeboden worden goed gevonden via de zoekmachines. Deze worden komende tijd nog bijgestuurd en verder geoptimaliseerd.

Projecten

Fred van de Laar heeft passie voor zijn vak en is trots op de projecten die hij met regelmaat oplevert. Een deel van deze projecten worden ook op de website geplaatst zodat bezoekers ook het vakmanschap en diversiteit van Fred van de Laar kunnen bekijken.

Bekijk de Responsive website van Fred van de Laar Grond-, Weg- en Waterbouw BV uit Sint-Oedenrode via de volgende link: www.fredvandelaar.nl

Contact

Wilt u met eigen ogen zien hoe we voor uw website het verschil kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om te laten zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

Related Posts