Responsive website van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Responsive website van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Brabant Tapijt uit Eindhoven is een klant van het eerste uur. We zijn dan ook trots om de nieuwe website te presenteren. De nieuwe Responsive website van Brabant Tapijt uit Eindhoven heeft een volledig nieuw ontwerp, afbeeldingen zijn aangepast aan de huidige trends en productgroepen toegevoegd om een goed totaalbeeld te presenteren.

WordPress

Vanzelfsprekend is deze website ook met WordPress gemaakt.

Social Media

Social Media is belangrijk op de website van Brabant Tapijt, Het plaatsen van nieuwsberichten, het delen hiervan op Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ maakt het bereik van deze website nog groter. Door het delen van berichten binnen het eigen netwerk wint de website nog steeds aan populariteit en bezoekers.

Zoekmachine optimalisaite

Niet alleen een mooie website… maar de responsive website van Brabant Tapijt uit Eindhoven wordt ook bijzonder goed gevonden. Er is veel aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie. Hierdoor is de website veranderd van een kostenplaatje naar een prima investering met een hoog rendement.

Bekijk de Responsive website van Brabant Tapijt uit Eindhoven via de volgende link: www.brabanttapijt.nl

Contact

Wilt u met eigen ogen zien hoe we voor uw website het verschil kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, we maken graag een afspraak met u om te laten zien wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Related Posts