Responsive website Zorgacademie Midden-Brabant

Responsive website met volop social media en nieuwsbrief voor De Zorgacademie

Zorgacademie Midden-Brabant is een inspirerende netwerkorganisatie die het rendement van het onderwijs wil vergroten door beter aan te sluiten op de beroepspraktijk. De Zorgacademie levert op een professionele en innovatieve wijze een bijdrage aan het realiseren van toekomstbestendige zorg en welzijn in de regio Midden-Brabant.

Een goed initiatief verdient een goede website!

De website van De Zorgacademie wordt hierbij een zéér belangrijk medium waarbij alle betrokken partijen elkaar vinden aanvullen en van elkaar leren. Aan de basis van de website ligt het creatieve ontwerp van Ontmoet Sjoerd en de pakkende teksten van Hart voor verhalen. De motor van deze website is gebaseerd op WordPress, het krachtige open source Content Management system (CMS). Aan deze website is een Facebook en een Twitter account gekoppeld die actief gebruikt worden om alle initiatieven te presenteren en te delen.

Met grote regelmaat wordt er via het blog nieuws gepubliceerd over nieuwe initiatieven binnen de Zorgacademie. Tevens is er de mogelijkheid om je in te schrijven op een nieuwsbrief zodat je het laatste nieuws per e-mail kan ontvangen. Via de agenda op de website kun je checken wanneer er een interessant evenement voorbij komt.

[nggallery id=14]

Responsive webdesign

De website van de Zorgacademie is volledig Responsive. Responsive webdesign maakt het mogelijk om een website in één enkele versie te optimaliseren voor verschillende schermresoluties. De website past zich aan op de grootte van het scherm. Dus of je nu op je Laptop, tablet of smartphone de website van De Zorgacademie bekijkt, je bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke lay-out en leesbare inhoud.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk zelf de website van De Zorgacademie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een responsive website voor uw bedrijf? Neem eens geheel vrijblijvend contact op met POZITIV! we staan u graag te woord en denken graag mee over welke meerwaarde een goede website voor je bedrijf of instelling kan hebben

Related Posts