WordPress WooCommerce

WooCommerce

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een onderdeel van WordPress waarmee je webshops kunt bouwen en beheren. WooCommerce is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je leert in een handomdraai je eigen webshop te beheren. Het toevoegen van producten is door u als webshop eigenaar prima zelf te doen! Binnen de omgeving van WooCommerce kan Pozitiv uw eigen stijl volledig doorvoeren. Een combinatie van webshop en website is mogelijk, maar ook een blog toevoegen behoort tot de mogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden 

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals een overboeking, paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk zoals iDeal, achteraf betalen is eenvoudig te realiseren met Afterpay. U bepaalt welke betalingsmogelijkheden u wilt gebruiken voor uw klanten.

Verzendkosten

Binnen WooCommerce zijn er meerdere mogelijkheden voor verzendkosten van uw producten. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus.

Of u nou PostNL, DPD of GLS gebruikt als verzend service, u kunt uw tarieven laten berekenen op postcode, gewicht en/of afmetingen. Ook het toevoegen van een verzendservice zoals MyParcel kan het bijhouden van alle bestellingen eenvoudiger maken.

Klantenaccount

Bezoekers van de webshop kunnen gemakkelijk een klantenaccount aanmaken en beheren. Hierin zijn gemakkelijk bestellingen en persoonsgegevens te bekijken en te wijzigen. Daarnaast krijgen bezoekers met een klantenaccount de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten bij producten.

 

Please install and activate the "Master Slider" plugin to show the slides.