info@pozitiv.nl
06 55135323
Wordpress WooCommerce

WordPress Woocommerce

Waarom WooCommerce?

WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er professioneel uit. Daarnaast is de look and feel van de webshop volledig voor u aan te passen, zodat deze naadloos bij uw bedrijf aansluit.

Betalingsmogelijkheden zoals iDeal

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals overboeking, paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk zoals iDeal, achteraf betalen is eenvoudig te realiseren met Afterpay.

Uitgebreide verzendmogelijkheden

Binnen WooCommerce zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus.

Of u nou PostNL, DPD of GLS gebruikt als verzend service, u kunt uw tarieven laten berekenen op postcode, gewicht en/of afmetingen.

Klanten account

Bezoekers van de webshop kunnen gemakkelijk een klantenaccount aanmaken en beheren. Hierin zijn gemakkelijk bestellingen en persoonsgegevens te bekijken en te wijzigen. Daarnaast krijgen bezoekers met een klantaccount de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten bij producten.