WordPress websites

WordPress websites

Pozitiv bouwt WordPress websites. WordPress is een systeem waarbij je vanuit een basis (template) een website/webshop/blog bouwt. Pozitiv gaat met u aan de slag om te bepalen welke functionaliteiten u nodig heeft voor uw website.  De vormgeving en technische kant van de site realiseert Pozitiv voor u.  De vormgeving is in uw stijl en smaak te realiseren, waardoor u altijd een uniek design bezit.

Voordelen

WordPress websites hebben een heleboel voordelen voor u als klant. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

  • WordPress heeft een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS) waarmee u eenvoudig uw website beheert. Basiskennis van de computer is voldoende om de site te kunnen bijhouden. Natuurlijk kunt u altijd een beroep doen op de kennis van Pozitiv als u er even niet uitkomt.
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) is bij WordPress helemaal afgestemd op de huidige tijd. WordPress maakt het u makkelijk om gevonden te worden in de bekende zoekmachines.
  • Een WordPress website van POZITIV is mobiel vriendelijk. Je website wordt op elk apparaat goed getoond, dus ook op Smartphones en tablets.
  • Social media is prima te integreren op uw website. Hierdoor kunnen klanten direct doorgestuurd worden vanuit bijvoorbeeld Facebook of Instagram naar uw website.
  • Dankzij de open source software kunnen actuele ontwikkelingen op website gebied snel worden toegepast in uw template. Pozitiv kan door middel van een onderhoudscontract zorgen voor het bijhouden alle updates, altijd makkelijk!
  • Pozitiv is op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden wat betreft functionaliteiten en koppelingen en kan u adviseren wat het meest geschikt is voor uw website.

Graag leggen we u in een goed gesprek uit waarom WordPress en POZITIV de beste mix voor uw website zijn. Maak geheel vrijblijvend een afspraak, de eerste stap naar een succesvolle website!

Please install and activate the "Master Slider" plugin to show the slides.